Introductieduik


 
Waarom?

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe het voelt om gewichtloos te zijn en door het water te zweven?
Hoe het zou zijn als je onder water zou kunnen ademen? Lijkt het je geweldig om tussen de vissen te zwemmen, die je tot nu toe alleen in het aquarium of op de televisie gezien hebt?
Misschien heb je wel een vriend(in) die het altijd over duiken heeft en wil je wel eens weten waar hij/zij het over heeft. Doe dan eens een introductieduik bij ons!

Deelnemers aan een introductieduik ondervinden de wonderen van het ademen en zweven onder water, opwinding, avontuur, en heerlijke rust tegelijk. Alleen een duiker kent dat gevoel!
Wie kan er een introductieduik doen?
Iedereen die minimaal 8 jaar is en kan zwemmen mag een introductieduik maken.

Wanneer kan er een introductieduik gemaakt worden?
Een introductieduik maken gaat in overleg, zodat het tijdstip jou en ons goed uitkomt.

 

Waar worden de introductieduiken gehouden?
Dit gaat in overleg met ons. Wij werken in principe in onze vaste zwembaden in Twello (dinsdag avond) en in Brummen. (woensdag avond) Eventueel in overleg is een introduik in het weekend mogelijk. (zie de kaartjes hieronder)

 

Wat kun je verwachten?
Eerst beginnen we met een klein stukje theorie. Daarin wordt uitgelegd wat je moet weten voor je eerste zwembadduik. Wat voor duikmateriaal neem je mee onderwater en hoe gebruik je het?
We bespreken de opbouw van de duikuitrusting, het klaren van de oren om het drukverschil aan te passen (daar heb je in het vliegtuig ook wat aan) en hoe communiceer je onderwater met de instructeur. Daarna trekken we de uitrustingen aan en gaan we het zwembad in om de theorie in praktijk te brengen. Dit duurt 3 kwartier tot een uur.Locaties voor de introductieduik:


Op dinsdagavond te Twello (kaartje hier onder)

Op woensdagavond te Brummen (kaartje hier onder)

<< Brummen         Twello>>